Iskuri
SuljeSulje
Parisuhteeseen!
Mies, 47v, Hyvinkää
Nyt on tullut aika oon valmis kestävään kenties loppuelämän pituiseen parisuhteeseen! Mutta missä on mun rento, mukava, rintava, reitevä XL-XXXL luonnossakin viihtyvä mut kesällä mielellään telttailee lähtevä, vapaa nainen. Täällä erityisherkkä iloinen, positiivinen, rento, hellä, mukava, luova, vähän kultturelli ja taiteellinen, lapseton 47v maaliskuussa 48v täyttävä, rauhallinen kiltti, erähenkinen menninkäinen joka harrastaa luonnossa liikkumista valokuvausta, vpk ja vapepa toimintaa eli täähän on yhteiskunnallinen, reipas eikä sohvalla viihdy, paitsi sun kanssa! Etsin siis sua ihana 42-60v nainen keski-Uusimaa / itä Uusimaa
Lähetetty 14.1.2022 klo 10:16, #82868

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 45840 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.