Iskuri
SuljeSulje
Jeesus on Herra 24/7
Muu, 65v, Koko Suomi
Olen uskova sinkku Päijäthämeestä,asun isohkossa okt:sa.Olen luotet.huum.taj.erit.nuorekas,katseen.kest.turval.hellä ja huolehtiva. Sinä nuori prinsessani joka tunnet voimakasta vetoa isälliseen vanhempaan mieheen,olet nätti <165cm<.haluat antaa ja saada läheisyyttä,haluat kauniin ja kestävän suhteen.Kerro vastauksessasi itsestäsi.Sekä sähköp.osoit.Toivon saavani pian kuulla Sinusta
Lähetetty 11.1.2022 klo 16:39, #82786

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 40762 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.