Iskuri
SuljeSulje
Rauno vaan
Mies, 72v, Kymenlaakso
Raunolle on tullut suunnaton tarve naisen läheisyydelle,jopa intiimille sellaiselle. Jos tunnet ja jotain samansuuntaista oireilua,"ei huono" Raunon toivomus olisi, että kehosi koostumus rajoituisi S-L kantturoihin. Rauno on suunnilleen täysi järkinen, ainakin omasta mielestään, eikä nikotiini ja Alkon tuotteet tuoksu. Kaiken kaikkiaan viriili herrasmies. Kokeile kehtaatko vastata Raunolle,niin jutustellaan tarkemmin ja kehitellään hauskaa hassuttelua. Yhteystiedot mukaan...
Lähetetty 10.1.2022 klo 20:33, #82760

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 37386 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.