Iskuri
SuljeSulje
Seurustelu suhdetta.
Mies, 62v, Turku
Iltaa vaan nyt etsin jotakin mukava vapaata hellä työssäkäyvä Naista Turunseudulta ja mistähän minä löytäisin sinut etsin ihan tositarkoituksella toivottavasti et sitten tupakoi etkä ota niin paljon siitä alkoholia otethan tumma vai vaalea Nainen pidäthän hauskoista koti-illoista mukavan työpäivän jälkeen.No niin täs olisi nyt ihan mukava vapaa terve siisti sporttinen puhelias raikas avoin hellä lämmin nuorekas huumorintajuinen työssäkäyvä olevan 62v-Miehekäs mies Turusta jolla on illat sekä viikonlopput vapaat. Ja onhan tuoa soffakin ihan tyhjä tunnen itseäni yksinäiseksi täs iltaisella sekä viikonloppuisin.Elän tervelista elämää ja onhan minulla noita harrastuksia.En tupakoi enkä ota alkoa olen 175cm pitkä.Ja kun vastaat minun ilmoituksen niin laitathan sähköpostiosoittesi sekä puhelinnumerosi.Joten mitä me tehdään sitten asialle.
Lähetetty 10.1.2022 klo 19:02, #82755

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 59215 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.