Iskuri
SuljeSulje
Kurvitar hakusessa.
Mies, 29v, Joensuu
Moi. Olisi aika ihanaa löytää omaksi kullaksi sellanen sopivasti pluskokoinen, persevä ja povekas/isorintainen nainen kuka tykkäisi antaa paljon ihanaa fyysistä läheisyyttä ja kuumia pusuja. Olen ite rauhallinen ja läheisyydenkipeä, sosiaalinen ja pienesti varauksellinen uusien ja tuntemattomien kanssa. Mua ei haittaa ootko vähän nuorempi tai vähän vanhempikin. Jotain välillä 20-45 suurinpiirtein? Vastaa numeron tai kikmessengerin kanssa ja tule tutustumaan ja iskemään mua. Sinkkuelämä on yksinäistä.
Lähetetty 23.11.2021 klo 19:03, #80572

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 45434 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.