Iskuri
SuljeSulje
Vaaka Mamboa
Mies, 49v, Suonenjoki
Hei Olen 170/70 49 vuotias mukava, normi kokoinen, ok näköinen mies Suonenjoen läheltä, joka etsii mukavaa naista Hauskaan ja miellyttävään seksiin. Tykkään pitää naista oikein hyvänä ja minä mielelläni toteuttelen toisen toiveita. Kaikki mitä välillämme tapahtuu, on täysin luottamuksellista. Etsin naista ilman ikärajaa, kokenutta tai kokematonta. Luonteeltani olen avoin. Oon 100% Luotettava ja tietysti terve. Laita viestiä!
Lähetetty 22.11.2021 klo 11:13, #80506

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 14112 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.