Iskuri
SuljeSulje
puuma nainen
Nainen, 55v, kirkkonummi
olen hellä,herkkä,rehellinen,uskollinen ja hauska.en missi mutta fiksu ja mukava. etsin elämääni hoikkaa 35-45v,hyvin ansaitsevaa miestä,joka sinkku eikä hae VAIN seksiä! tulotasoni kohoaa keväällä perinnön myötä joten miehellä tulee olla varaa panostaa yhteiseen kotiin ja rientoihin! kaipaan ennenkaikkea hellyyttä,yhdessäoloa ja asioiden jakamista! omistat autonkin! vastaa pian!
Lähetetty 20.11.2021 klo 20:23, #80434

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 55521 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.