Iskuri
SuljeSulje
Bisnes naista
Mies, 45v
Hei..Tässä ilmoitusta kirjoittelee mukava,luotettava,terve,puhdas sinkku mies Hämeestä.Olen omillani toimeen tuleva bisnes henkinen ja hyvin/siististi pukeutuva mies.En polta ja juon tosi harvoin ehkä kerran kolmessa kuukaudessa enkä silloinkaan humaltuakseni..olen 180 pitkä ja painan noin 90 kg,Ristiverinen ja lyhyt leukaparta.Et sinua sinua edustavasti pukeutuva bisnes henkinen nainen joka olet terve,puhdas,ja pidät huolta itsestäsi ja tulet toimeen omillasi .oletko sitten vapaa tai varattu se on ihan sama kuhan haluat seuraa iltojen iloksi .liikut ehkä työn puolesta paljon ,voidaan tavata sovittuun aikaan ja paikkaan..Olet yksin liikkeellä ja miehesi ei ole katselemassa vierestä..saat olla sinkkukin..ūüėÄ..ehdoton luottamus ja vaitiolo tärkeää..laitappa viestiä numerosi kanssa niin tutustutaan ja tavataan
Lähetetty 13.10.2021 klo 12:47, #78517

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 33869 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimm√§ispituus on 160 merkki√§. T√§t√§ pidemm√§t viestit l√§htev√§t puhelimestasi useampana viestin√§ ja laskutetaan jokainen erikseen. √Ąl√§ k√§yt√§ vastausviestiss√§si hymi√∂it√§ tai muita erikoismerkkej√§, ne eiv√§t v√§lity vastaanottajalle ja v√§hent√§v√§t merkitt√§v√§sti yhteen viestiin mahtuvien merkkien m√§√§r√§√§.