Iskuri
SuljeSulje
NylonDaamia?:-)
Mies, 50v, Salo +100km
Hei, Löytyisikö tätä kautta naisellista, seksuaalisesti vireää ja hyvää, tarpeesi tyydyttävää vakinaista fwb-suhdetta kaipaavaa, ehkä runsasmuotoistakin ja ihanissa nyloneissa/ koroissa viihtyvää n. 40-75v naista tälläiselle ihan tavalliselle, ikäisekseen nuorekkaalle ja liikunnalliselle, siistille ja kaikinpuolin terveelle, viriilille ja naisenkin tarpeet huomioivalle, mukavalle, puheliaalle ja muutenkin sosiaaliselle, luotettavalle ja tutustumisen arvoiselle miehelle...ihanan kuumaan ja kiihkeään syysseikkailuun..?:-) Otahan rohkeasti yhteyttä yht tietojen kera!
Lähetetty 14.9.2021 klo 17:09, #76874

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 39079 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.