Iskuri
SuljeSulje
Tuhmaa rakasta
Mies, 29v, Joensuu
Oon rauhallinen, hellyyden, kosteiden pusujen ja tuhman rakkauden nälkänen mies. Oon pitkä ja kivannäkönen ja oon myös tissihimoinen. Mun erikoinen toive oliskin löytää rakkaaksi nainen kuka tykkää pervoilla ja antaa tissiä ja olla tuhma ja leikkisä. Kookkaat rinnat ja iso peppu sytyttää. vähän vanhempikin kelpaisi, ehkä n.20-45. Näillä toiveilla varmaan hankalasti löytyy ketään mutta, olisitko sä just se poikkeus ketä mä oon ettiny? Vastaa kikin tai numeron/whatsapin kanssa.
Lähetetty 13.9.2021 klo 19:55, #76843

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 45434 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? Hanki liittymä, lataa haluamasi saldo ja käytä palvelua anonyymisti.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.