Iskuri
SuljeSulje
Nektari
Mies, 64v, Koko maa
Toiveeni on löytää pari, jonka saan virittää suullani rakastelemaan. Aktin jälkeen nuolen mehut molemmista intohimoisesti, huolellisesti. Ajatus imeä kiiltävää kalua ja erityisesti avointa, valuvaa naista kiihottaa minua valtavasti. Olen luotettava, reilu kuuskymppinen, 180/110 normivehkeinen bi-herrasmies, terve ja korona-tuplarokotettu. Kanssani on helppo tulla toimeen ja toteuttaa elämän nautintoja, irrottautua arjesta ja edetä yhteisen suunnitelman mukaan. Olen myös avoin teidän ehdotuksillenne. Halu yhteiseen nautintoon ja sex-terveys ovat toistemme löytämiseen riittävät kriteerit. Olette nuorempia, tai vanhempia, vaikka reilustikin. Yhteinen pyrkimys tekee kaikista ikä ja vartalotyypeistä mieluisia. Olen Kymenlaaksosta, mutta pidempikään matka ei ole este minulle. Odotan innolla tapaamistamme.
Lähetetty 21.7.2021 klo 15:03, #73453

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 55546 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa.

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.