Iskuri
SuljeSulje
Kireät nahkahousut?
Mies, 45v, Forssa
Hei syksy ja talvi tekee tuloaan ja mahkahousuaika..hakusessa olisi siis naisellinen,luotettava,terve nainen joka omistat/käytät nahkahousuja?.olet eroottinen nainen ja sinulta löytyy hyvä pylly.?.tässä sinua etsii kiva,luotettava,terve,raitis mies eteläiseltä 03a..olen ristiverinen,180 ja 90.kerrohan itsestäsi lisää ja laitappa viestiä.mukaan puhelinnumerosi.välimatka ei ole este
Lähetetty 21.10.2024 klo 11:50, #130269

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 25186 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 25186 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.