Iskuri
SuljeSulje
Rouvalle vierasta?
Pari, 47v, Tampere
Siis suoraan asiaan: Tarjolla 47-vuotiaan mieheen jäykkää kyrpää vanhemman heteroparin avokille/rouvalle suuhun ja vittuun ;) Eli jos olette mukava,rehellinen, luotettava ja muutenkin jees pitkään yhdessä ollut heteropari, niin olette etsimäni... Rouvan toivon olevan 40-65v nätti, aistikas ja halukas pakkaus...Täydellistä olisi, kun saisin levittää sukkanauhoihin ja sukkiin puetut sääret, ennen kuin upotan kieleni ja sykkivän kyrpäni rouvan liukkaalle vaolle..Mutta kaikki muukin pukeutuminen käy.. Aviomiehelle ei muita vaatimuksia, kuin että on mukava ja tykkää/kiihottuu, kun oma vaimo saa vierasta  kyrpää säännöllisesti.. Aikuisen naisen kuuma, mehukas ja märkä vittu siis haussa pitkäaikaiseen käyttöön. Ehkä aviomiehen kanssa myös "Double Penetration" rouvaan ja kaikkea mukavaa mitä keksimme.. Teillä voisi olla kesämökki, asuntoauto tms. Jossa olisi hyvä "huudattaa" rouvaa. Jos vähääkään kiinnostaa, niin viestiä tulemaan jonkun yhteystiedon kera.
Lähetetty 9.10.2024 klo 8:08, #129482

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 58508 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 58508 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.