Iskuri
SuljeSulje
Dom/Alfa
Pari, 47v, Vantaa
Etsin aisuriparia. Jota mielellään Alfan roolisssa pidän määrätietoisesti otteessani. olen kokenut Alfa 47v 180cm 100kg 20/7cm. Määrätietoinen, vaativa ja kokenut. Löytyy myös paikka Vantaalta. Aisuriparin pitää olla pk-seudulta ja mielellään Vantaalta. Ikä 20-55v normi tai max xl vartaloisia terveitä. Aluksi kertokaa itsestänne, sitten seuraavissa viesteissä kuvan ja sen jälkeen kahville tutustumaan ja jos kaikki ok otan teidät määrätietoiseen otteeseeni. Itse suosin tapaamisia vähintään 1 kerran viikossa mielellään 2 kertaa. Välillä luonani välillä teidän luona. Aisurin tehtävä kirjo on moninainen mutta kuitenkin alistuva ja palvelualtis Alfaa kohtaan.
Lähetetty 6.10.2024 klo 16:46, #129335

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 29482 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 29482 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.