Iskuri
SuljeSulje
MIEHESI,PALVELIJASI
Mies, 59v, 014-jkl.
Tervehdys.Etsin suhteeseen,vanhempaa tai nuorempaa ladya tai maddammea joka haluaa möyrän kiltin koulutuskelpoisen tottelevan miehen ja samassa kaupassa palvelijan.eli joka tekee,mitä käsketään.myös kaikki käy sopimuksen mukaan,jos tarvitset pelkkää passaajaa mitä sitten haluatkaan teettää ikinä.olen aika monitaitoinen.otappa yhteyttä,niin tavataan.T:palveleva mies.
Lähetetty 11.6.2024 klo 15:07, #121637

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 68683 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 68683 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.