Iskuri
SuljeSulje
Tampereen Rouva
Mies, 66v, Tampere
Hei sinä aikuinen, jo elämää nähnyt keskustelutaitoinen mukava Nainen (rouvakin) Tampereella, tai naapurissa: monipuolista seuraasi kyselee 7-kymppiä käyvä varattu, mutta yksin asuva siisti kunnollinen solakka mies Tampereella. Haluan juttuseuraa, ehkä kulttuuria, ihmetellä kaksin maailmanmenoa jne. Lämmin läheinen seurasi kiinnostaa vakisuhde mielessä.
Lähetetty 10.6.2024 klo 8:54, #121568

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 14119 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 14119 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.