Iskuri
SuljeSulje
Läheisyyttä meille
Mies, 64v, Helsinki
Tarjoan turvallisen hellää läheisyyttä kanssani - fyysistä ja henkistä - sinulle *lempeän naisellinen, sopusuhtainen ja aito nainen* Etsin mutkatonta ja rentoa, ja samalla syvällistä ja sykähdyttävää yhteyttä vain yhden yhteensopivan naisen kanssa. Olen fiksu, savuton ja kommunikointikykyinen ja -haluinen, siisti ja puhdas mies. Otetaan selvää mahdollisuuksistamme! Ole hyvä, laita vastaukseesi mailiosoite ja jutellaan sitä kautta enemmän!
Lähetetty 9.6.2024 klo 14:05, #121534

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 52624 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 52624 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.