Iskuri
SuljeSulje
Kumppani
Mies, 57v, Pks-seutu
Moi, Kivaa reipasta naista etsin ihan oikeaan ihmissuhteeseen. Sinäkin olet nähnyt elämässä kaikenlaista ja silti jaksat uskoa tulevaisuuteen, ehkäpä toivot vierellesi kumppania sinäkin? Olen työssäkäyvä kätevä ja etevä ihan asiallinen tyyppi, herrasmies aina tottakai. Luonto ja mökkeily sydäntä lähellä ja eläinrakas. Sellainen 180 pitkä ihan varmaankin okei näköinen mies, terve enkä tupakoi. Elämä on elämistä varten ja toivon että olet sensuelli viriili nainen..lupaan jyskyttää sua aina kun tarvitaan ;) Näillä eväillä ja huumorilla kohti uusia tuttavuuksia.
Lähetetty 9.6.2024 klo 10:32, #121514

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 26517 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 26517 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.