Iskuri
SuljeSulje
kahdenkauppa
Mies, 60v, Hämeenlinna
moi. täällä seuranhaussa normikokoinen terve mies sinä varttuneempi (yli 45v) nainen ehkä muodokaskin jos etsit myös seuraa kaikenlaiseen tekemiseen ja ehkä myös kotimaan reissaamiseen kuumaa erotiikkaa unohtamatta otahan yhteyttä niin nähdään kohtaisivatko ne kuuluisat kemiat. ehkäpä piankin
Lähetetty 15.5.2024 klo 21:20, #120048

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 42262 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 42262 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.