Iskuri
SuljeSulje
Yhteinen ilo
Mies, 66v, Tampere
Etsin Tampereelta, tai läheltä, aikuista mukavaa naista eroottispainotteiseen suhteeseen. Nautit erityisesti rintojesi hyväilystä. Tiedät, miten miestä pidetään hyvänä. Seuraasi hakee varattu mutta yksin asuva siisti ja luotettava 177/87 kokoinen solakka aikuinen mies. Vakitapailusuhde olisi paras.
Lähetetty 15.5.2024 klo 7:47, #120003

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 14119 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 14119 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.