Iskuri
SuljeSulje
KESÄRENKI LADYLLE
Mies, 014-jkl.
Tervehdys.tässä tarjolla ilmaisrenki ladylle,joka tietää mitä tahtoo,ja ilmainen työvoima kiinnostaa ja on tarvetta sille.sujuu monenlaiset työsuoritukset huushollia,pihatöitä myöten.myös erillaiset palvelustehtävät,tarjoilu esim tyttö illassa,ladyjen juhlissa jne...myös hevosrengin talli yms työt.ikäsi vapaa.ota rohkeasti yhteyttä.T:Renki.
Lähetetty 14.5.2024 klo 10:52, #119958

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 68683 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 68683 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä? (Varmista, että liittymälläsi on tarpeeksi saldoa)

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.