Iskuri
SuljeSulje
Janne
Mies, 57v, Helsinki
Eronnut komea mies etsii muhkean kurvikasta naisystävää. Olen 187 pitkä ja todella hyvässä kunnossa. Olen siisti, kohtelias ja hauska mies. Teen etätöitä ja aikaa tapailuun on usein myös päivällä. Toivon että olisit iloinen ja reipas, siisti ja huoliteltu BBW/XXL ja mitä näitä nyt on. Voit olla myös varattu jos vältämme draaman ja kohelluksen. Laita mukaan KIK tai sähköposti.
Lähetetty 18.9.2023 klo 11:06, #110728

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 64709 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 64709 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.