Iskuri
SuljeSulje
Panokuningas
Mies, 48v, Helsinki
Sunnuntaiiksi seksiseuraa naisesta, tai parista. Teillä tulee olla paikka, tai puokkiin esim Omenahotelli. Kriteereinä on siisteys, naisen tulee olla ok fyysisessä kunnossa, ei tartte kuitenkaan olla mikään laiheliini. Ja siis vain tänään sunnuntaina. mukaan ehdottomasti puh.no, en vastaa sähköpostiviesteihin. Minä olen 182 cm ok kroppainen suomalainen mies.Ei miesten välistä puuhastelua, mutta mies voi katsoa, ja ehkä osallistuakkin vaimonsa tyydyttämiseen.
Lähetetty 17.9.2023 klo 13:47, #110700

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 30286 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Voit lähettää tälle ilmoittajalle myös kuvaviestin lähettämällä viesti ISKURIKUVA 30286 + oma viestisi + kuva numeroon 179888. Lähetetyn viestin hinta on 3,90 euroa.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.