Iskuri
SuljeSulje
Seurustelu suhdetta
Mies, 63v, Varsinais-suomi
Heissan! Hei vaan mitä kuuluu no niin täs olisi nyt ihan mukava vapaa terve siisti sporttinen puhelias raikas avoin hellä lämmin herkkä nuorekas huumorintajuinen töissäkäyvä 63v-Miehekäs mies Turusta jolla on iltaisin sekä viikonloppuisin aikaa ja onhan tuo soffakin ihan tyhjä.En tupakoi enkä ota alkoa ja minulla ihan normali elämäntavat sekä hauskat harrastuksia olen 175cm pitkä.Ja etsin sinua sinä mukava hellä vapaa Nainen Turun seudulta niin kanssani vaikkapa elämänkummaniksi näin keväsen sekä mukavalle yhdessäolon etsin sinua sitten ihan tositarkakoituksella .Voit olla töissäkäyvä arkisin ja toivoittavasti et tupakoi etkä ota niin paljon sitä alkoholia.Olethan Vaalea ja vallanton tai sitten Tumma ja tulinen niin sillä ei ole nyt merkkitystä.Voit vastata minulle ihan rohkeasti vaan sitten.Ja minun kainaloni voisi käpertyä täs iltaisella sekä viikonloppuisin päivällä joka mukava hellä Nainen mutta tutustutaan ensin toiseamme enennen kun tehdään ne varsinaiset treffit.Kun vastaat sihen minun ilmoitukseni niin laitathan mukan se sinun puhelinumerosi niin voin soitta sinulle sitten tai sitten laita se sinun sähköpostiosoittesi mukan sitten niin voin otta yhteys sinun sitten sillä tavalla.Joten mitä tehdään sitten asialle."Vastatka arvon naiset"??!!!:
Lähetetty 15.3.2023 klo 17:00, #102668

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 40293 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.