Iskuri
SuljeSulje
Bi-nainen haussa
Pari, 39v, Tampere
Olemme heteropari. Mies Suomalainen 46v ja nainen 39v afrikkalainen hoikka 3 lapsen äiti. Etsimme naiata seuraksemme pitempiaikaseen suhteeseen. Ystävyyttä ja yhdessä oloa. Pääasiassa seksi olisi naisen kanssa. Mutta et pahastu, jos mies välillä myös haluaa sinua. Naisen Suomen kieli heikko, että englannin kieli plussaa. Mies toimii tarvittaessa tulkkina.. Haussa 30-55v hoikka mukava ja keskustelutatoinen nainen,joka,etsii pitkäaikaista ystävyyttä parista Asumme Tampereella. Joten plussaa, jos olet Pirkanmaalta tai pääset tänne sujuvan säännölisesti. Joku yhteystieto mukaan..
Lähetetty 24.1.2023 klo 21:57, #100661

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 58508 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.