Iskuri
SuljeSulje
Rentoa yhdessäoloa
Mies, 44v, Kangasala
Moro! Olen 192c/98kg ja 44v sinkku mies Kangasalta. Olen työssä käyvä, rento, raitis, huumorintajuinen sekä suorapuheinen. Pidän huolen itsestäni,terveydestäni, hygieniastani sekä lähimmäisistäni. Olen terve niin ylä kuin myös alapäästäni. Harrastan moottoripyöräilyä, kalastusta, ulkoilua ja salillakin saatan pyörähtää. Etsin mukavaa itsestään huolta pitävää, huumorintajuista sinkku mimmiä mukaan elämääni. En etsi kerta luonteista iloittelua vaan mielummin pidempiaikaista suhdetta jossa ei olla hampaat irvessä vaan rennolla otteella. Etsinnässä mielummin yksi hyvä mimmi kuin monta huonoa. Pistähän viestiä niin käydään kahvilla tai vaikka vain kävelyllä tutustumassa. Vastaukseen mukaan joko sähköposti tai kik
Lähetetty 22.1.2023 klo 3:11, #100547

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 29328 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.