Iskuri
SuljeSulje
Luomumuija
Nainen, 36v, Loimaa
Olen avoin, rauhallinen, luotettava, rehellinen, huumorintajuinen, ennakkoluuloton, toisen huomioiva, ystävällinen ja suorasanainen. Olen luonnollisen kaunis ja  pukeudun mukavasti.  Kaipaan läheisyyttä, kosketusta, suuseksiä, ehkä muutakin. Voisimme nauttia rauhallisesti ja ilman kiirettä toisistamme, ehkä kylpylässäkin. Olen savuton, raitis ja sinkku. Olen saanut kaikki Korona-rokotukset.  Toivoisin löytäväni reilusti vanhemman herrasmiehen, joka olisi savuton, satunnaisesti alkoholia, autoileva sekä myös uimisesta pitävä.  Suosittelen, että lisäät vastaukseen numerosi tai emailisi, niin on helpompaa.
Lähetetty 22.1.2023 klo 2:46, #100544

Ilmoitukseen vastaaminen

Voit vastata tälle ilmoittajalle lähettämällä tekstiviestin ISKURI 26851 + oma viestisi numeroon 17252. Lähetetyn tekstiviestin hinta on 1,90 euroa. Puhelinnumerosi ei välity viestin vastaanottajalle.

Tiesithän, että voit käyttää palvelua myös yleisimpien operaattoreiden prepaid-liittymillä?

Ilmoittaja voi vastata sinulle Iskurin kautta tekstiviestillä tai voit antaa muun yhteystiedon vastauksessasi.

Tekstiviestin enimmäispituus on 160 merkkiä. Tätä pidemmät viestit lähtevät puhelimestasi useampana viestinä ja laskutetaan jokainen erikseen. Älä käytä vastausviestissäsi hymiöitä tai muita erikoismerkkejä, ne eivät välity vastaanottajalle ja vähentävät merkittävästi yhteen viestiin mahtuvien merkkien määrää.